FREEK DAM

Freek Dam (1956) is een ervaren spiritueel leraar en schrijver van een aantal boeken zoals: “Er is geen weg naar het hart, het hart is de weg”

Naast zijn achtergrond als psycholoog (1984) heeft hij tientallen jaren ervaring op het gebied van yoga, chi gong, meditatie, ademwerk en energetisch werk. Ook heeft hij ruimschoots ervaring op gedaan in Voice Dialogue, Haptonomie en spiritueel proceswerk. Deze verschillende ingangen komen op een natuurlijke manier samen in zijn werk als coach en trainer in bewustwording en spirituele groei.

Het is zijn passie om in bewustzijnstrainingen en spirituele coaching mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar vrijheid en oorspronkelijke vrede. Werken met hem is een uitnodiging naar authentiek leven met een groot hart.

.
.

FENNEKE DAM

Fenneke Dam (1988) studeerde in 2013 af een de Toneelacademie Maastricht. In 2011 behaalde zij het diploma voor Yoga docente aan de DRU Yoga docentenopleiding. In 2017 heeft ze haar opleiding tot adem- en stemcoach afgerond, evenals de opleiding tot Aromatouch masseuse. Daarnaast heeft Fenneke enkel trainingen in Authentic Relating, Tantra en Reiki gevolgd.

Fenneke is ademcoach, trainer en eigenaar van het bedrijf Ademwerk.
Ze geeft individuele sessies, groepssessies, trainingen, retreats en ze leidt mensen op tot Ademcoach. Daarnaast werkt ze nog als stemactrice en schrijfster.

Ze nodigt je, met haar werk, uit ten volste te leven. Voor haar gaat het leven niet enkel over gelukkig zijn of je comfortabel voelen. Maar mag/kan je het leven VOL ervaren? Mag je mens zijn? Kan je alles voelen en doorleven? Kan je dat wat jou blokkeert gebruiken om jezelf opnieuw uit te vinden en ruimte te geven?
Het leven is simpelweg niet alleen maar licht, maar ook donkerte en daar zit zoveel diepte en schoonheid in.
Only in the dark you can see the stars.

Fenneke: “Door ons eigen ongemak te voelen in plaats van ervoor weg lopen of het willen manipuleren leren we aanwezig te zijn bij het ongemak van anderen. We durven weer te voelen, te leven, lief te hebben. Iedereen die met een groot hart zijn/ haar pijn kan omarmen draagt bij aan een stukje minder lijden in deze wereld.”